De Servettenkoning

Wasserij de Servettenkoning is gespecialiseerd in het wassen van horecalinnen en bedrijfskleding

Wasserij de servettenkoning is opgericht door Erwin en Tonia Konterman. Zij hebben beiden meer dan 15 jaar ervaring in de wasserij branche en kennen daardoor de klappen van de zweep.

Zij willen zich in deze nieuwe wasserij onderscheiden door zich te specialiseren in het wassen van horeca linnen en bedrijfskleding.

Behalve het wassen voor restaurants, hotels, cateraars, bed&breakfast en bedrijven bieden zij ook een textielservice aan, waarbij al uw linnen wordt uitbesteed aan de servettenkoning. Van aanschaf tot was. 

Omdat zij zich specialiseren kunnen zij u een hoogwaardige kwaliteit bieden die bij uw bedrijf past. Het wasgoed wordt hier op ambachtelijke wijze gewassen en handmatig gevouwen, zodat erop toegezien kan worden dat ieder product goed schoon  en perfect gevouwen is. Door gebruik te maken van wasmachines in plaats van een wasstraat kan iedere was de aandacht krijgen die het verdiend.

Bij het starten van het bedrijf is ervoor gekozen om de nieuwste en meest geavanceerde machines aan te schaffen, zodat de kwaliteit van het gewassen wasgoed aan onze eisen en uw verwachting zullen voldoen. Onze apparatuur is speciaal geselecteerd op het gebruik van energie, zodat wij tevens een duurzame onderneming zijn. Wij reinigen uw wasgoed op een mileuvriendelijke en verantwoorde wijze.

Bij de servettenkoning staat de klant centraal. Wij kunnen ons inleven in de wensen en verwachtingen die u van ons heeft.

Wij willen u graag de kwaliteit van onze wasserij tonen door u een gratis proefwas aan te bieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons  op.