De Servettenkoning

Over ons

Over de ServettenKoning

Wasserij de servettenkoning is opgericht door Erwin en Tonia Konterman. Zij hebben beiden meer dan 15 jaar ervaring in de wasserij branche en kennen daardoor de klappen van de zweep.

Zij willen zich in deze nieuwe wasserij onderscheiden door zich te specialiseren in het wassen van horeca linnen en bedrijfskleding.

Behalve het wassen voor restaurantshotels, cateraars, bed&breakfast en bedrijven bieden zij ook een textielservice aan, waarbij al uw linnen wordt uitbesteed aan de servettenkoning. Van aanschaf tot was. 

Omdat zij zich specialiseren kunnen zij u een hoogwaardige kwaliteit bieden die bij uw bedrijf past. Het wasgoed wordt hier op ambachtelijke wijze gewassen en handmatig gevouwen, zodat erop toegezien kan worden dat ieder product goed schoon  en perfect gevouwen is. Door gebruik te maken van wasmachines in plaats van een wasstraat kan iedere was de aandacht krijgen die het verdiend.

Duurzame wasserij 

Hoe wij omgaan met duurzaamheid

Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Elburg op de Veluwe, waar het water gekenmerkt wordt door de lage hardheid. Dit is niet alleen goed voor uw wasgoed, maar ook voor het milieu.

Door dit zachte water kunnen wij met minder wasmiddel wassen. Deze wasmiddelen zijn speciaal geselecteerd op hun milieuvriendelijkheid en zijn fosfaatvrij.

Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur, welke geselecteerd zijn op hun lage verbruikskosten. Onze machines beschikken allemaal over het A+++ keurmerk.

Doordat wij niet met een wasstraat wassen, maar iedere was appart gewassen wordt, kunnen wij op de temperatuur wassen die voor uw was het meest geschikt is.

Wij gebruiken moderne en A+++ gekeurde apparatuur.

Langer behoud van de kleding.

Milieuvriendelijke wasmiddelen (fosfaatvrij).​

Gebruik van natuurlijk en zacht water.

In alle processen houden wij rekening met duurzaamheid.

Wij wassen op maat, waardoor er minimale verspilling optreedt.


Laat een
Bericht achter

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie, bijvoorbeeld over onze was mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter door het contactformulier in te vullen.
Wilt u een gratis proefwas ontvangen, klik dan hier

Overall